FAQ

Vores kunstige øjenvipper fås i kort, medium og lang længde.

Kort: 12-14 mm

Medium: 14-16 mm

Lang: 16-17 mm

Da alle øjenvipper er lavet i hånden, kan længden differentiere for hver øjenvippe. Derfor kan længden på de kunstige vipper variere. Hvis øjenvipperne har et større "buk" kan dette også se ud som om at øjenvipperne er kortere.

Vores kunstige 3d mink øjenvipper er lavet af ægte mink materiale. Dette er det absolut bedste materiale til øjenvipper, da de minder meget om rigtige vipper og har ikke det kunstige look som kunstige øjenvipper ellers godt kan have.

3d mink er helt klart det bedste materiale til kunstige vipper, både i forhold til udseende men også i forhold til hvordan de føltes og have på. Faux mink er lavet som en imitation, og minder utrolig meget om ægte mink. Faux mink er især god til dig som går op i dyrevelfærd, da de er 100% veganske.

Vi sender pakker fra dag til dag, og i mange tilfælde vil du modtage pakken allerede efter 1-2 hverdage.

Vi er 100% en danskejet virksomhed med et dansk cvr: 42186619. Så du kan trygt handle hos os ;)

Hvis du passer på dine kunstige øjenvipper efter brug, og sørger for at pleje vipperne, kan de holde over 20 gange. Se denne Guide til at pleje dine øjenvipper

Du er altid velkommen til at sende pakken retur, da du har 14 dages fortrydelsesret. Da der er tale om små volume i forhold til ordrestørrelse, skal du selv sørge for at afholde fragtomkostninger. Men ring gerne til os så finder vi en god løsning.

Vi har lavet en beskrivelse på alle produkter hvor du kan læse om øjenvipperne, dette kan du bruge som inspiration til hvilken slags øjenvippe som passer netop til dig.

Vi arbejder stærkt på at få vores produkter ud i detailhandlen i Danmark. Forhåbenligt kan du snart finde vor produkter på hylderne ;)

Der kommer snart en masse nye nyheder som i kan glæde jer til! Vi er konstant på udkig efter de bedste produkter på hylderne. Vi er dog lidt kræsne, da vi har meget høje kvalitetskrav til vor leverandører.

Vi har en meget erfaren indkøbschef, som sørger for at købe ind direkte hos leverandøren. Vi slipper derfor for at skulle betale omkostninger til en tredje virksomhed. Derfor kan vi levere den ypperste kvalitet til billige penge.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængelig. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv
Fri levering på alle bestillinger over [money]
Du er der næsten, tilføj [money] for at få FRI FRAGT!
Tillykke! Du har fået fri levering!

Din kurv er tom.

Tilbage