Om Luxlashes.dk

Hvem er vi?

Luxlashes er ejet af Compani ApS - Vi har base i Danmark og er 100% dansk. Der findes et hav af leverandører der tilbyder produkter der svare til vores, men fordelen hos Luxlashes er helt klart at vi altid står til rådighed, hvad enten du er i tvivl om hvilken slags øjenvippe du skal vælge eller hvis du har brug for hjælp i forhold til andet.

Vores produkter

Vi har meget strenge krav til vores leverandører og har et meget højt kvalitetsstempel. Selv om vi ønsker at være konkurrence dygtige på pris, vil vi såvidt som muligt altid sørge for at det aldrig kommer til at gå på kompromis med vores kvalitet. Vi handler altid direkte hos producenten for at kunne opretholde en konkurrencedygtig pris til vores kunder.

Hvorfor vælge vores øjenvipper?

Når først du har prøvet vores 3D mink eller 3d faux mink vipper, vil du kunne forstå hvorfor at vi er rigtig stolte af vores produkt. Vi har arbejdet hårdt på at kunne skabe flere modeller af kunstige øjenvipper til dagligt brug samt flere varianter til et mere dramatisk fest-look. Vores vipper er helt klart et af de bedste i landet i forhold til kvalitet samt feel.

Mission

Vi vil være de ledende inden for øjenvippe branchen i landet. Dette kræver selvfølgelig at vi lytter til vor kunder, så har du ris/ros er du mere end velkommen til at kontakte os! Vi har en idé om at være innovative og tilbyde de nyeste øjenvippeprodukter i fremtiden, vi håber i vil med på rejsen og støtte op, så lover vi til gengæld at i altid kan købe vores produkter til en god pris uden at vi ødelægger kvaliteten ;)

Vi har seriøst de bedste kunstige mink øjenvipper på markedet! Tror du ikke på os? Så giv det et forsøg - du kommer ikke til at fortryde

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængelig. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv
Fri levering på alle bestillinger over [money]
Du er der næsten, tilføj [money] for at få FRI FRAGT!
Tillykke! Du har fået fri levering!

Din kurv er tom.

Tilbage