Guide til at påsætte øjenvipper

Den ultimative guide til at sætte kunstige øjenvipper på.

Dine øjenvipper er en af de vigtigste elementer til at fuldende dit look. Der findes et stort udvalg af øjenvippe produkter, der hjælper med at give dine vipper mere længde, få dem til at se fyldigere ud og give mere volumen til øjenvipperne. Selvom der findes en hav af muligheder til at få dine øjne til at se større og kønnere ud, er kunstige øjenvipper helt klart på toppen af listen, når det handler om at opgradere dine nuværende vipper.

Når først du har prøvet kunstige øjenvipper en gang, bliver det svært at vende tilbage til dine faste makeup rutiner.

Herunder har vi lavet en nem guide til påsætning af kunstige øjenvipper.

Sådan sætter du dine kunstige vipper på:

Hos Luxlashes.dk finder du et stort udvalg af kunstige øjenvipper der er designet til at imødekomme alle former for forskellige looks. Uanset om du leder et noget naturligt til blot at fremhæve dine egne vipper, eller om du er på udkig efter noget mere dramatisk og dristigt - har vi det hele. Herunder har vi lavet en guide til hvordan du kan påsætte dine øjenvipper, det er ganske let men kræver dog lidt øvelse for at blive perfekt. 

1: Klargør dine naturlige vipper

For at gøre det let og påføre de kunstige vipper, er det altid en god idé at starte med at klargøre dine naturlige øjenvipper. Dette kan gøres ved at bukke dine naturlige vipper med en øjenvippebukker. Du kan også med fordel bruge en mascara, for at give dine naturlige vipper et lille buk - så kan dine egne vipper bedre holde vægten på de kunstige øjenvipper. Dette er dog ikke nødvendigt, blot et tip ;)

2. Klargør dine kunstige øjenvipper

Dine kunstige øjenvipper kommer i en form som er lidt større, så de kan bruges af alle. Dette betyder at du skal måle og klippe dine kunstige vipper til, før de skal påsættes. Du kan både justere dem i længden samt i bredden for at få det ønskede look. Et godt tip er og måle de kunstige vipper med dine øjne for at finde en god længde der passer - de skal selvfølgelig passe til dine øjenlåg. Brug herefter en saks til at forkorte vipperne, og klip evt. lidt af buen hvis du ønsker et mindre dramatisk look. Gør det samme med begge øjenvipper. Når du har fået længden justeret, kan du med fordel begynde at bøje vipperne rundt om din finger eller andet rundt, og begynde at blødgøre båndet en smule. Gør dette med begge vipper!

* Tip: Gem de ender du får klippet væk! De kan være guld værd på et senere tidspunkt, hvis du eksempeltvis ønsker at give dine vipper en smule ekstra volume i enderne eller andet.

3. Påfør øjenvippelim til vipperne

Du er nu næsten klar til at påføre vipperne, dog kræver det en smule øjenvippelim før de sidder perfekt. Sørg for at bruge en god lim - er du i tvivl om hvilken lim du skal bruge kan du se et udvalg her. Der findes lim som tørrer hurtigere end andre, men start med at påføre limen stille og roligt på enderne af vipperne - Du behøver ikke at bruge en masse lim, bare der er nok til at dække hele strippen. Vent herefter 20-30 sekunder, alt efter hvilken lim du bruger. 

*Tip: Du kan med fordel efter og have påført limen på vipperne tage den ene ende af vippen og bøje den sammen med den anden ende, dette gør at limen bliver spredt perfekt gennem hele striben. 

4. Påfør de kunstige øjenvipper!

Du kan påføre vipperne med dine hænder, men vi anbefaler at bruge en øjenvippepåsætter - Denne kan du finde her

En øjenvippepåsætter funker som en pincet, men er designet til at passe perfekt til kunstige øjenvipper. Det vil derfor gå meget hurtigere at påføre øjenvipperne med denne.
Der findes flere teknikker i forhold til hvordan du påsætter dine vipper. Nogle starter på midten for herefter at justere siderne til. For andre virker det bedre at påføre den yderste side af øjenvippe først, for herefter at justere til.
Du bruger eksakt den metode du finder virker bedst, da der ikke er en decideret guide til dette. Vigtigt er det dog at du får vipperne til at side så tæt som muligt på din egen øjenvippelinje. Er du ude efter et mere dramatisk cat-eye effekt, så kan du placere vippen en smule mere ude end din egen øjenvippelinje. Det er smag og behag og øvelse gør mester, så sæt i gang! 
5. Blend det hele sammen med makeup
Øjenvipperne er nu på plads, og det hele ser perfekt ud! For mange er dette nok til at gå ud og erobre verdenen. Hvis du syntes at du gerne vil toppe vipperne en smule op, og gøre dem absolut perfekte, kan du med fordel bruge en blød eyeliner børste og børste en tynd matsort øjenskygge på, lige der hvor dine naturlige øjenvipper grænser op med dine øjne. Blink herefter et par gange og du er nu mere end klar!

Sådan fjerner du dine kunstige øjenvipper:

Det er super vigtigt at behandle dine kunstige øjenvipper godt. Sørger du for at have en god rutine og behandle dine kunstige vipper ordentligt, kan de holde i ret lang tid. Det fede er at du allerede har justeret dem til dit ønskede look, så næste gang du påføre vipperne - vil det tage halvt så lang tid som første gang.

Ønsker du at fjerne øjenvipperne uden at gøre skade på dine egne øjenvipper, kan du påføre en god makeup fjerner på en vatpind. Husk at vælge en makeupfjerner som er beregnet til øjne. Hvis du ikke kan finde en makeupfjerner til formålet, kan du også bruge en god olie. Dette kan eks. være en naturlig kokos olie. 

Brug nu vatpinden og påfør makeupfjerneren/olien direkte på din øjenvippelinje, tag herefter fat i ydersiden af de kunstige vipper og fjern langsomt vippen. Hvis øjenvippen hænger fast eller du mærker nogen former for modstand, så kan du med fordel påføre mere makeupfjerner/olie.

Sådan passer du på dine vipper - så de holder i lang tid!

Vi har hos Luxlashes gennemtestet vores øjenvipper, og de holder altså! Det er bare super vigtigt at have en god rutine efter brug, for så kan øjenvipperne holde i ret lang tid, og så spare du en masse penge. Whats not to like?

1. Fjern ALTID limen efter brug

Hvis du kigger på vipperne efter brug, vil der altid sidde nogle smårester af lim. Du kan let bruge dine fingre og fjerne denne lim.

2. Rens dine vipper

Du behøver ikke og rense dine vipper, hvis ikke du har brugt mascara eller andet på dem. Men hvis du har brugt mascara eller anden form for makeup på vipperne, er det en god idé og rense vipperne. Du kan bruge en skål med vand og evt. noget sæbe og skrubbe øjenvipperne i skålen en smule. Vær dog meget forsigtig.

3. Lad dine vipper tørre, og put dem tilbage i æsken!

Efter og have renset dine vipper er det vigtigt og lade dem tørre før du sætter dem tilbage i æsken. 

Behold derfor altid den æske de kommer i, da produktet kan genbruges mange gange.

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængelig. Kun [max] tilbage.
Find ønskelisteFjern ønskeliste
Indkøbskurv
Fri levering på alle bestillinger over [money]
Du er der næsten, tilføj [money] for at få FRI FRAGT!
Tillykke! Du har fået fri levering!

Din kurv er tom.

Tilbage